Werkwijze & tarief

Heb je behoefte aan meer overzicht en structuur?
Bijvoorbeeld in huis, administratief of financieel?

Neem dan contact op met Van Bragt Organizing.

Eerste contact

Je kunt voor een afspraak of voor meer informatie vrijblijvend bellen of mailen.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Dit gesprek is bij jou thuis of op je werkplek en duurt ongeveer één uur. Je kunt toelichten wat wel goed gaat en wat minder goed gaat. Ook kun je vertellen wat je wensen zijn en welk doel je wilt bereiken. Indien van toepassing bekijk je samen met Elly van Bragt de woon-, werkruimte(s) of administratie. Je krijgt informatie over de werkwijze en de mogelijke oplossingen. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte op maat. Hierin staan een korte omschrijving van de situatie, een plan van aanpak, de verwachte tijdsduur en het daarbij passende tarief. De begeleiding kan eenmalig of structureel zijn.

Uitvoering

Na het ondertekenen van de offerte wordt een eerste werkafspraak gemaakt. Tijdens de afspraken ga je met begeleiding en advies van Elly van Bragt meer overzicht en ruimte creëren. Dit houdt ook in dat je praktisch, overzichtelijk en doelgericht aan de slag gaat.

Nazorg

Direct na het afronden van de opdracht worden de werkzaamheden geëvalueerd. Een aantal weken later maakt Elly van Bragt met je een afspraak om te bespreken of alles nog naar wens verloopt.

Langere ondersteuning

Vind je het lastig om je huis, werkruimte, administratie of financiën op orde te houden dan is het ook mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Elly van Bragt komt een aantal keren per jaar bij je langs om samen met jou weer even orde op zaken te stellen.

Persoonsgebonden budget

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) is er voor mensen die in hun dagelijks leven belemmerd worden door een beperking of ziekte. Hierdoor is het moeilijk om allerlei problemen zelf aan te pakken. Met een persoonsgebonden budget (pgb) kunnen zij hiervoor hulp inschakelen.

Beschik jij over een persoonsgebonden budget voor begeleiding dan kun je het budget inzetten voor een opruimcoach. De meeste mensen die dit doen hebben een indicatie voor ondersteunende of individuele begeleiding. Maar ook met een andere indicatie is hulp van een opruimcoach mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe vaak er zorg nodig is en op welke wijze.

Werkgebied

Elly werkt in de regio’s West- en Midden-Brabant, tot een reisafstand van 30 kilometer vanuit Dongen.
Woon je net buiten dit werkgebied, neem dan contact op voor overleg.

Aan de slag?

Wil je samen met Van Bragt Organizing aan de slag?
Neem vrijblijvend contact op.