Rommelmarkt Burendag

De wijkraad in mijn buurt organiseert tijdens de Burendag in september een rommelmarkt. Fantastisch! Ik heb me snel ingeschreven voor een kraam en ben meteen in huis gaan struinen. Want ondanks dat ik de spullen in huis aardig onder controle heb, zijn er toch altijd kasten die eens kritisch opgeruimd kunnen worden.
Zo ben ik het hele jaar door al bezig om met ieder boek dat ik koop (jawel, ik ben nog steeds fan van het papieren boek) een ander boek weg te doen; weggeven of in een rommelmarktdoos. Er blijven echter nog zoveel boeken staan die ik misschien niet een 2e keer ga lezen. Dus de bezem erdoor. En mijn man doet mee. Geweldig!

Tip:
Zorg dat er altijd ergens in huis een lege rommelmarktdoos klaarstaat. Je kunt dan altijd spullen die naar een rommelmarkt mogen in deze doos verzamelen. Wanneer de doos vol is kun je deze weggeven. Er zijn altijd wel mensen of verenigingen die op zoek zijn naar rommelmarktspullen.
Wil je zelf op een rommelmarkt gaan staan dan zul je natuurlijk nog even door moeten gaan met het verzamelen van rommelmarktspullen.